Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση Ελλήνων και ξένων επισκεπτών στην 5η FOOD EXPO! Χάρη στην απίστευτη επιτυχία της, η FOOD EXPO ενίσχυσε τη φήμη και την ακτινοβολία της όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα πέρατα του κόσμου, αφού πλέον αναγνωρίζεται από όλους ως η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α. Ευρώπη, αλλά και ως μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς!

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν και η συμμετοχή του Γαϊδαράκου. Χιλιάδε ςεπισκέπτες δοκίμσαν τα προϊόντα του Γαϊδάρακου εκκδηλώνοντας ενδιαφέρον κυρίως από αγορές του εξωτερικού.

1

 

2

 

3

 

 

Ο Γαϊδαράκος συμμετέχει φέτος στην 5η έκθεση Food Expo 2018, που διεξάγεται 10-12 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo. Σας περιμένουμε στην Αίθουσα 1, περίπτερο F71 για να γνωριστούμε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας.

 

Θα μας βρείτε: HALL1 STAND F71.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ: FOOD EXPO

 

foodexpo18

GR- Αγαπητοί φίλοι του Γαϊδαράκος, σας ευχαριστούμε για την στήριξη που μας προσφέρετε από το 2014 που ξεκινήσαμε αυτή τη μικρή οικογενειακή επιχείρηση! Παρά τις όποιες αντιξοότητες και την κρίση, προσπαθούμε συνεχώς να εξελισσόμαστε και να στηρίζουμε την Ελληνική αγροτική παραγωγή, προσφέροντάς σας προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να μπορέσουμε να διαδώσουμε σε όλον τον κόσμο την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Ελληνικής μελισσοκομίας! Μέσω της καμπάνιας μας στην πλατφόρμα crowdfunding Indiegogo, θα προσπαθήσουμε να διαφημίσουμε τα προϊόντα γύρης που παράγουμε, να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους από όλον τον κόσμο να τα δοκιμάσουν και να συγκεντρώσουμε ένα ποσό που θα βοηθήσει όχι μόνον εμάς αλλά ως αλυσίδα και τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε όλη την Ελλάδα! Βοηθήστε μας να βάλουμε ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη της ελληνικής παραγωγής και τη διάθεση ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!
Παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Indiegogo, κάνετε τη δωρεά σας ή κοινοποιήστε την προσπάθειά μας στην οικογένειά σας και τους φίλους σας! Σας ευχαριστούμε!

Κάνετε κλικ εδώ για να δέιτε την καμπάνια!

facebookad

Σελίδα 1 από 6

Newsletter

Λίγα λόγια για το γαϊδαράκο

Ο γαϊδαράκος αποτελεί το πλέον αντιπροσωπευτικό οικόσιτο ζώο της ελληνικής υπαίθρου. Είναι ακούραστος, υπομονετικός, επίμονος, με μεγάλες αντοχές και ίσως ο καλύτερος φίλος των αγροτών για πολλές δεκαετίες. Περισσότερα...

Επικοινωνήστε μαζί μας

Web: www.gaidarakos.gr

Διεύθυνση: 34χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος

Τηλ: +30 2155102560

E-mail: info@gaidarakos.gr

Facebook   LinkedIn    Pinterest    Google    Twitter

 

          recycle 1730163 640

> Ιδέες ανακύκλωσης